maanantai 29. toukokuuta 2017

Miniloma.


Käytiin viime viikonloppu viettämässä aivan ihanassa Naantalissa Lassin kanssa. Olin käynyt siellä viimeksi pienenä, joten uusi visiitti olikin tervetullut. Kävi hyvä tuuri kun mun hyvä ystävä oli siellä juuri työharjoittelussa, joten pääsi viettämään hänenkin kanssa aikaa!


Naantalin kirkko.


Oltiin yötä Bridgett Innissä, joka oli valloittava. Suosittelen lämpimästi kaikille Naantaliin matkaaville. Pieni majatalotyylinen hotelli keskellä Naantalia, muutaman minuutin kävelymatkan päässä ranta-alueelta vei täysin mun sydämen. Lauantaina sanoin Lassille kun herättiin, että tää sänky on niin mukava, että tunnen olevani osa sitä. Me palataan sinne varmasti siis uudelleen!







Näkymä ikkunasta :))

Kesäkausi ei ollut vielä alkanut, joten ihmisiä siellä ei ollut vielä niin paljon liikenteessä päiväsaikaan. Kuitenkin 8-9 maissa iltasella ravintolat täyttyivät nopeasti, eikä mikään ihme, sillä onhan ruoka siellä aivan loistavaa. Oli ihana istua ulkona nauttien hyvästä seurasta.

Ps. Söin siellä myös maailman parasta avokadopastaa! Siitä en kerenny ottaa ees kuvaa, kun olin vetänyt sen jo napaan. ;)

    



Naantalin torin luona oli aivan ihana
kiinalainen ravintola, jossa oli ainakin
hinta-laatusuhde kohdillaan.




Aurinko oli myös kovin petollinen, sillä vaikka välttelin auringossa oleilua (sillä en ollut varustautunut niin kuumaan ilmaan) sain silti osani sen polttavista säteistä.

Olin valinnut tosi kivan mallisen paidan
tähän säähän. Hienosti.

Kaikenkaikkiaan pieni viikonloppureissu oli todella kaivattu. Ja pääsin taas olemaan kameran takana!!







Ihana Emilia <3 





/Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti