torstai 6. heinäkuuta 2017

Parasta.

Tiedättekö mikä on parasta ystävissä. 
Se, että he ovat kaikki erilaisia.

Jos jotain tapahtuu elämässä, hyvää tai pahaa, on aina nuo samat muutamat ystävät joille kertoo ensimmäisenä. Koska nämä ihmiset on tuntenut jo reilun vuosikymmenen, tuntee heidät aika hyvin. Nykyään osaan jo valmiiksi ennustaa melkeimpä täysin, miten he reagoivat mihin tahansa uutiseen. 



Eräs heistä on se järjen ääni. Hän kertoo joka kerta asioille ratkaisuehdotuksia ja sanoo suoraan asiat. Monesti kun hän sanoo jonkin asian ääneen, voin vaan olla samaa mieltä. Hän on se, joka muistuttaa mua siitä mikä on yleensä tilanteeseen oikea ratkaisu -vaikka se ei olisikaan se miellyttävin. Hänen kanssaan puramme kaikkia asiat paloiksi, jonka jälkeen näen aina koko kuvan paremmin. Ei ole asiaa, jota en uskaltaisi olla kertomatta hänelle. Tiedän aina, että me löydetään ratkaisu kaikkeen. 

Eräs heistä on empatian antaja. Hän on aina muistuttamassa ikävissä hetkissä positiivisia asioita itsestäni ja varmistaa, että mulla tulee hymy, vaikka mitä olisi tapahtunut. Hän fiilaa kaikki positiiviset asiat täysillä, mutta myös kaikki negatiiviset. Hän on se, keneltä tulee vastauksena pitkät viestit, jotka loppuvat tilanteeseen sopiviin hymiöihin. Monesti olen purskahtanut itkuun niiden viestien jälkeen, sillä olen vain ollut niin kiitollinen sellaisesta ystävästä. Monesti se on kaikki, mitä joissain tilanteissa tarvitsee.



Eräs heistä on se, joka aina hiffaa. Hän tajuaa aina kaikki asiat mistä puhun ja ollaan samaa mieltä yleensä kaikesta. Tiedän, että hänen kanssaan voin puhua mistä tahansa, koska jaamme niin paljon samoja arvoja. Hän on se, joka tulee aina apuun jos sitä tarvitsee -vaikka keskellä yötä. Me käydään kaikki ylä- ja alamäet meemien, pågeneiden ja tarvittaessa vaikka pelkän hiljaisuuden kautta. Joskus parasta on vain olla hiljaa, mutta tietää että joku on siinä jos tarvitsee.


Jokainen näistä erilaisista tavoista olla ystävä on juuri oikea ja arvostan jokaista tyyliä maailman eniten. 

Love you. 

/Oona



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti